Wie zijn Ge’staltung

Wie zijn Ge’staltung

Ge’staltung is het ontwerpbureau van Joch Elderkamp (1980), dat hij al gedurende zijn studie aan de Design Academy Eindhoven oprichtte. Samen met Lieuwe Oldersma, Jule Cats en een multi-inzetbaar team van vakvrouwen en -mannen, vormt hij anno 2019 ontwerpbureau Ge’staltung, gevestigd in een oude fabriek in Schiedam. Hier huisvest niet alleen de ontwerpstudio, maar ook de grote eigen werkplaats. Deze combinatie van in house faciliteiten en mogelijkheden vormt de grenzeloze input voor Ge’staltung’s werkwijze, ideevorming en ontwerpplezier.

Joch Elderkamp

Joch Elderkamp is altijd druk; al tijdens zijn studie richtte hij zijn ontwerpstudio Ge’staltung op. Ruim een decennium later kenmerkt zijn werk zich nog steeds door het combineren van vele elementen, om zo de menselijke leefomgeving positief te beïnvloeden. Als art director van Ge’staltung leidt hij het onderzoek, de ontwikkeling en ontwerpfase, en past dit toe op het samenspel van de gebruiker, het gedrag en de ruimte.

Jule Cats

Jule Cats is de socials van Ge’staltung; klankbord in de ontwikkeling van een project, parttime Instagrammer en de verbinder in de werkplaats. Na haar afstuderen aan de Willem de Kooning Academie (2015) startte ze haar eigen bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte objecten, waarmee ze regelmatig exposeert. Sinds een aantal jaar is ze de steun en toeverlaat van Ge’staltung.

Het eigen werk van Jule zie je hier!

Lieuwe Oldersma

Denk je aan denken, dan denk je aan Lieuwe Oldersma. Deze bedachtzame bouwkundige in-de-dop studeerde in 2019 af aan de Willem de Kooning Academie. Hij versterkt het team van Ge’staltung met zijn architecturale visie, die hij intussen bijspijkert met zijn master architectuur aan de Academie van Bouwkunst. Maar ook voor echte spijkers en gereedschappen schrikt Lieuwe Oldersma niet terug.

Meer over Lieuwe lees je hier!

Het team van Ge’staltung wordt iedere periode gesteund door een duo van stagiaires. Ben jij onze nieuwe vakvrouw/man?

Maken mee Stagiaires